Kerti, fekete, rostált, darált, trágyás, föld szállítás, föld árak, Budapest

145156

30 9902 614;   30 9660 192

Föld szállítás, föld árak

Rostált, darált, kerti, fekete, föld szállítás, föld árak, Budapest

Föld szállítás, föld árak Murvaszállítás Föld szállítás, föld árak. A föld árak olcsók, föld szállítás pár napon belül. Darált föld árak - 5200 Ft/m3, rostált föld árak - 5200 Ft/m3, kerti föld árak - 5200 Ft/m3, fekete föld árak - 5200 Ft/m3, trágyás föld árak - 5200 Ft/m3, tőzeges föld árak - 7500 Ft/m3, darált trágyás föld árak - 6600 Ft/m3, rostált trágyás föld árak 6600 - Ft/m3, natúr föld árak - 4500 Ft/m3. A jó minőségű föld szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége kiváló. A rostált föld gyepszőnyegezéshez, növényültetéshez, a darált föld talajcseréhez, a trágyás föld a gyenge minőségű talajok feljavítására, a tőzeges föld a savanyú talajt kedvelő növények számára, a kerti föld konyhakertek, virágoskertek, a fekete föld magas ágyások kialakítására, növényültetésre, a natúr föld talajcserére használható. A föld felhasználás, a föld árak és a föld szállítás kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Rostált föld szállítás, darált föld szállítás, trágyás föld szállítás, kerti föld szállítás, fekete föld szállítás, natúr föld szállítás

Föld szállítás, föld szállítás, Budapest

Rostált föld szállítás

Rostált föld Rostált föld szállítás, rostált föld árak

Darált föld szállítás

Darált föld Darált föld szállítás, darált föld árak

Trágyás föld szállítás

Trágyás föld Trágyás föld szállítás, trágyás föld árak

Tőzeges föld szállítás

Tőzeges föld Tőzeges föld szállítás, tőzeges föld árak

Rostált trágyás föld szállítás

Rostált trágyás föld Rostált trágyás föld szállítás árak

Darált trágyás föld szállítás

Darált trágyás föld Darált trágyás föld szállítás árak

Fekete föld szállítás

Fekete föld Fekete föld szállítás, fekete föld árak

Kerti föld szállítás

Kerti föld Kerti föld szállítás, kerti föld árak

Natúr föld szállítás

Natúr föld Natúr föld szállítás, natúr föld árak

Föld ár, föld árak, Budapest

A föld fajtája: Nettó: Bruttó: Méret: Felhasználás:

Rostált föld árak 4500 5000 0-10mm Gyepszőnyeg füvesítés, ültetés

Kerti föld árak 4500 5000 0-10mm Gyepszőnyeg, füvesítés ültetés

Fekete föld árak 4500 5000 0-10mm Gyepszőnyeg, füvesítés, ültetés

Darált föld árak 4500 5000 0-40mm Füvesítés, növényültetés

Trágyás föld árak 4500 5400 0-40mm Talajjavítás, növény ültetés

Darált trágyás föld árak 5600 6600 0-40mm Talajjavítás, ültetés füvesítés

Rostált trágyás föld árak 5600 6600 0-10mm Gyepszőnyeg ültetés, füvesítés

Tőzeges föld árak 5900 7500 0-15mm Savanyú talajt kedvelő növények

Natúr föld árak 3550 4500 0-65mm Új termőréteg ültetés, füvesítés

Töltő föld árak 1200 1500 0-90mm Területfeltöltés, gödörbetemetés

Marhatrágya árak 8000 10200 0-20mm Föld termőképesség növelés

Gombatrágya árak 2200 2800 0-90mm Föld termőképesség növelés

Tőzeg árak 8700 11050 0-50mm Tőzeget kedvelő növények

A föld árak nem tartalmazzák a szállítást !

Rostált föld szállítás

Rostált föld szállítás, rostált föld árak, Budapest

Rostált föld árak Murvaszállítás A rostált föld minősége kiváló. A rostált föld ár br 4800 Ft/m3. A rostált föld árak olcsók. Rostált föld szállítás 5 m3-es autókkal. Rostált föld ár, rostált föld árak, rostált föld szállítás. A rostált föld színe barnásfekete, szemcse mérete maximum 10-15 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége kiváló. Felhasználható új termőréteg kialakítására, homogén szerkezete miatt gyepszőnyegezésre, füvesítésre, növényültetésre ajánlom! A rostált föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de mindenképpen utókezelést (pl.: trágyázást) igényel. Különleges tömörítést nem igényel, füvesítés után egyszerűen le kell hengerelni. A rostált föld rendelés, a rostált föld szállítás és a rostált föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre szívesen válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Darált föld szállítás

Darált föld szállítás, darált föld árak, Budapest

Darált föld árak Murvaszállítás A darált föld br 4800 Ft/m3. A darált föld árak olcsók. Darált föld szállítás 5 m3-es autókkal. Darált föld ár, darált föld árak, darált föld szállítás. A darált föld színe fekete, szemcse mérete maximum 25-40 mm, szerkezete enyhén rögös, elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen, ezért az ilyen földbe ültetett fű felszíne idővel göröngyössé, egyenetlenné válik. Locsolás hatására visszanyeri eredeti állapotát, visszarögösödik, megkeményedik. Ennek elkerülése végett trágyával, tőzeggel keverik. A darált föld képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége jó, kezelhetősége nehézkes. Felhasználható új termőréteg kialakítására, növényültetésre, de gyepszőnyegezéshez nem ajánlom. A darált föld rendelés, a darált föld szállítás és a darált föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Trágyás föld szállítás

Trágyás föld szállítás, trágyás föld árak, Budapest

Trágyás föld ár, trágyás föld árak, trágyás föld szállítás, Budapest Murvaszállítás A trágyás föld br 4800 Ft/m3. A trágyás föld árak olcsók. Trágyás föld szállítás 5 m3-es autókkal. Trágyás föld árak, trágyás föld szállítás. A trágyás föld színe fekete, szemcse mérete 35-45 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége, kezelhetősége megfelelő. Új termőréteg kialakítására, régi termőréteg feljavítására, növényültetéshez, füvesítéshez, konyhakertek, magas ágyások kialakításához kiváló! Darabos szerkezete miatt több munkát igényel, de megnővelt tápanyag tartalma miatt mégis ezt ajánlom! A trágyás föld elterítés után kicsit szagos, tömörítést nem igényel, füvesítés után egyszerűen le kell hengerelni. A trágyás föld rendelés, a trágyás föld szállítás és a trágyás föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Tőzeges föld szállítás

Tőzeges föld szállítás, tőzeges föld árak, Budapest

Tőzeges föld árak Murvaszállítás A tőzeges föld br 8650 Ft/m3. A tőzeges föld árak olcsók. Tőzeges föld szállítás 5 m3-es autókkal. Tőzeges föld árak, tőzeges föld szállítás. A tőzeges föld színe fekete, szemcse mérete maximum 10-15 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozó, víz felvevő és víz megtartó képessége, kezelhetősége kiváló. A tőzeges föld célja a föld gazdagítása a szükséges tápanyagokkal. A szerves anyagokat a föld mikroorganizmusai bontják el. Ezek lehetnek növényi, illetve állati eredetűek. Felhasználható új termőréteg kialakítására, savanyú földet kedvelő növények ültetésére ajánlom! A tőzeg füvesítéshez, gyepszőnyegezéshez felesleges. A tőzeges föld szállítás és a tőzeges föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre szívesen válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Rostált trágyás föld szállítás

Rostált trágyás, föld szállítás, föld árak, Budapest

Rostált trágyás föld árak Murvaszállítás A rostált trágyás, föld ár br 6600 Ft/m3. A rostált trágyás, föld árak olcsók. Rostált trágyás, föld szállítás 5 m3-es autókkal. A rostált trágyás föld szemcse mérete 10-15 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyag felhalmozó, víz felvevő és víz megtartó képessége, kezelhetősége kiváló. Felhasználható új termőréteg kialakítására, gyenge minőségű termőréteg feljavítására. Növények, fák, virágok, cserjék ültetéséhez, füvesítéshez, gyepszőnyegezéshez, magas ágyások és konyhakertek készítéséhez kiváló! A rostált trágyás föld tömörítést nem igényel, füvesítés után egyszerűen le kell hengerelni. A rostált trágyás föld rendelés, a rostált trágyás föld szállítás és a rostált trágyás föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Darált trágyás föld szállítás

Darált trágyás, föld szállítás, föld árak, Budapest

Darált trágyás föld árak Murvaszállítás A darált trágyás, föld ár br 6600 Ft/m3. A darált trágyás, föld árak olcsók. Darált trágyás, föld szállítás 5 m3-es autókkal. A darált trágyás föld szemcse mérete 35-45 mm, szerkezete darabos, képes a megfelelő légcserére, tápanyag felhalmozó, víz felvevő és víz megtartó képessége kiváló, kezelhetősége nehézkes. Felhasználható új termőréteg kialakítására, gyenge minőségű termőréteg feljavítására. Növények, fák, virágok, cserjék ültetéséhez, füvesítéshez használható. A darált trágyás föld magas ágyások, konyhakertek készítéséhez is kiváló! Tömörítést nem igényel, elterítés után le kell hengerelni. A darált trágyás föld rendelés, a darált trágyás föld szállítás és a darált trágyás föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Kerti föld szállítás

Kerti föld szállítás, kerti föld árak, Budapest

Kerti föld árak Murvaszállítás A kerti föld br 4800 Ft/m3. A kerti föld árak olcsók. Kerti föld szállítás 5 m3-es autókkal. Kerti föld ár, kerti föld árak, kerti föld szállítás. A kerti föld színe fekete, szemcse mérete maximum 10-15 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége, kezelhetősége kiváló. Felhasználható új termőréteg kialakítására, növényültetésre, füvesitéshez használható. Magas ágyások, konyhakertek kialakításához, homogén szerkezete miatt gyepszőnyegezéshez ajánlom! A kerti föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de mindenképpen utókezelést igényel. A kerti föld tömörítést nem igényel, elterítés után egyszerűen le kell hengerelni. A kerti föld rendelés, a kerti föld szállítás és a kerti föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Fekete föld szállítás

Fekete föld szállítás, fekete föld árak, Budapest

Fekete föld árak Murvaszállítás A fekete föld br 4800 Ft/m3. A fekete föld árak olcsók. Fekete föld szállítás 5 m3-es autókkal. Fekete föld ár, fekete föld árak, fekete föld szállítás. A fekete föld szemcse mérete maximum 10-15 mm, szerkezete morzsalékos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége, kezelhetősége kiváló. A fekete föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de mindenképpen utókezelést igényel. Felhasználható új termőréteg kialakítására, fák, cserjék, virágok ültetésre, konyhakertekbe, füvesítéshez. Magas ágyások, konyhakertek kialakításához, gyepszőnyegezéshez ajánlom! A fekete föld tömörítést nem igényel, elterítés után egyszerűen le kell hengerelni. A fekete föld rendelés, a fekete föld szállítás és a fekete föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Natúr föld szállítás

Natúr föld szállítás, natúr föld árak, Budapest

Natúr föld árak Murvaszállítás A natúr föld br 3810 Ft/m3. A natúr föld árak olcsók. Natúr föld szállítás 5 m3-es autókkal. Natúr föld ár, natúr föld árak, natúr föld szállítás. A natúr föld színe fekete, szemcse mérete maximum 0-65 mm, szerkezete darabos, képes a megfelelő légcserére, tápanyagok felhalmozására, víz felvevő és víz megtartó képessége kiváló, de elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen, ezért az ilyen földbe ültetett fű felszíne idővel göröngyössé, egyenetlenné válik. Locsolás hatására visszanyeri eredeti állapotát, visszarögösödik, megkeményedik. Ennek elkerülése végett trágyával, tőzeggel keverik. Felhasználható új termőréteg kialakítására, növények, fák ültetéséhez, füvesítéshez, de darados szerkezete miatt gyepszőnyegezéshez nem ajánlom! A natúr föld rendelés, a natúr föld szállítás és a natúr föld árak kapcsán felmerülő kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.

Föld szállítás Budapest

Kerti, fekete, rostált, darált, trágyás, föld szállítás, föld árak, Budapest

Építőanyag szállítás Murvaszállítás Föld szállítás Budapest, föld szállítás Budapest II.kerület, föld szállítás Budapest III.kerület, föld szállítás Budapest XI.kerület, föld szállításBudapest XII.kerület, föld szállítás Budapest XVIII.kerület, föld szállítás Budapest XIX.kerület, föld szállítás Budapest XX.kerület, föld szállítás Budapest XXI.kerület, föld szállítás Budapest XXII.kerület, föld szállítás Budapest XXIII.kerület, föld szállítás Biatorbágy, föld szállítás Budajenő, föld szállítás Budakeszi, föld szállítás Budaörs, föld szállítás Diósd, föld szállítás Érd, föld szállítás Gyál, föld szállítás Halásztelek, föld szállítás Páty, föld szállítás Remeteszőlős, föld szállítás Szigetszentmiklós, föld szállítás Telki, föld szállítás Tököl, föld szállítás Törökbálint, föld szállítás Vecsés, föld szállítás Budafok, föld szállítás Sasad, föld szállítás Csepel. Kérdéseikre válaszolunk az e-mail címen vagy a fenti telefonszámokon.